Woonadres onbekend

I.v.m. een aansprakelijkheidsclaim is opdrachtgever op zoek naar een persoon, die van de radar is verdwenen.

In opdracht starten onze onderzoekers een open bronnen onderzoek naar de verblijfplaats van deze persoon, bekend zijn naam en geboortedatum van de betreffende heer.

Onze onderzoekers treffen diverse Facebook accounts aan op naam van subject en zijn echtgenote. Op deze accounts treffen ze veel aanwijzingen die duiden op een verblijf in het buitenland (Duitsland).

De echtgenote van het subject deelt op Facebook foto’s van haar nieuw ingerichte woning en tuin. Echtgenote blijkt bovendien erg actief met de verkoop van overbodige huisraad op Facebook marktplaats. Ze is echter terughoudend in het verstrekken van haar (afhaal)adres en communiceert veelal via pb’s. Echter, na lang zoeken, treffen onze onderzoekers één onzorgvuldigheid: ze geeft haar straatnaam en woonplaats prijs.

Onze onderzoekers gaan met Street Smart aan de slag om de straat te matchen met de foto’s van huis en tuin, afkomstig van het Facebook account van de echtgenote. De tuin, de op de foto’s zichtbare oprit en de van buiten zichtbare meubels zijn een match met één specifieke woning in genoemde straat. Adres bekend!

De rapportage wordt opgesteld en opdrachtgever kan vervolgstappen ondernemen.

Scroll naar top