Verhaalsonderzoek

Opdrachtgever heeft een civiele vordering en zoekt vermogensbestanddelen waar beslag op kan worden gelegd. Opdracht wordt verstrekt aan de onderzoekers van Digitale Opsporing BV.

Ter beschikking gestelde informatie:
Naam subject.
Subject verblijft vermoedelijk ‘ergens’ in buitenland.

Onze onderzoekers gaan aan de slag en ontdekken dat het subject vooralsnog niet actief is op social media. Wel ontdekken ze accounts van de echtgenote van het subject op Facebook en Instagram. Op dit account treffen ze diverse foto’s aan van de echtgenote, in een luxe villa met zeezicht.

Onze onderzoekers gaan, geholpen door enkele karakteristieke kenmerken van die specifieke villa, via open bronnen op zoek naar de villa met dat specifiek uitzicht. Na bestudering van honderden afbeeldingen wijzen aanwijzingen naar de verblijfplaats Saint-Tropez.

De site van een makelaar uit Saint-Tropez leidt de onderzoekers naar een specifieke villa. Het interieur van deze villa is terug te plaatsen in de social media foto’s van echtgenote en bevestigen dat deze villa eigendom is van het subject. De waarde van de villa valt volledig binnen de vordering. Opdrachtgever kan met de informatie uit de door Digitale Opsporing aangeleverde rapportage overgaan tot beslaglegging.

Scroll naar top