Over ons

Over ons

Digitale Opsporing BV is een door het Ministerie van Justitie en Veiligheid erkend particulier digitaal forensisch recherchebureau en cyber security specialist (POB 1182). Wij werken volgens de privacy gedragscodes en AVG wetgeving.
Onze onderzoekers en consultants beschikken over de benodigde vergunningen en certificeringen en worden geregeld getoetst op hun kennisniveau en integriteit. Digitale Opsporing BV voert recherche onderzoeken uit in opdracht van het bedrijfsleven, verzekeraars en financiële dienstverleners en adviseert organisaties op het gebied van digitale fraude en cyber security.

Landelijke scope
Digitale Opsporing is de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot een landelijk bekende speler in de bestrijding van cybercrime, digitaal forensisch onderzoek, fraudeonderzoek en opleidingen op dit gebied.

Digitaal Onderzoek
Op het gebied van digitaal (fraude)onderzoek bieden we de volgende diensten met landelijke dekking aan: (recovery) onderzoek op hdd-recorders, foto-onderzoeken, internet-rechercheonderzoek t.b.v. arbeidsongeschiktheid en ziekteverzuim, fraudeonderzoek, onderzoek naar identiteitsfraude etc.

Cyber Security
De Cyber Security afdeling heeft zich in het afgelopen decennium gespecialiseerd in ICT-security vraagstukken. Adviseren van management op gebied van AVG/GDPR en organisaties ondersteunen bij het inrichten van het AVG/GDPR compliant werken of een informatie security management systeem (ISMS) behoort tot de kerncompetenties van Digitale Opsporing BV.
Met Security Scans, Pentesten, Website Audits, Phishing Audits en steeds nieuwe diensten zorgt Digitale Opsporing ervoor dat haar klanten sterk staan in de huidige digitale maatschappij.

Opleidingen
Onze opleidingen op het gebied van internet onderzoek en awareness staan hoog aangeschreven. De opleiding Internet Rechercheren (OSINT) behoort tot de top van Nederland en is mede uniek, omdat deze wordt gegeven door een digitaal rechercheur, voorheen in dienst bij een Nederlandse opsporingsinstantie.

De bedrijfsbrochure van Digitale Opsporing, met daarin een overzicht van onze kennis en kunde, is hier te downloaden.

Digitale Opsporing  voorkomt en bestrijdt digitale criminaliteit. Wij geven u de inzichten die u nodig heeft en optimaliseren uw veiligheid!

Onze kracht:

  • Jarenlange ervaring op het gebied van digitaal onderzoek, expertise op het gebied van cyber security.
  • Medewerkers van diverse achtergronden: gecertificeerde forensische professionals, (digitale) rechercheurs afkomstig van politie Nederland, IT en datasecurity specialisten, RE EDP auditors en kwaliteitsmanagers.
  • Een modern kantoor, voorzien van een onderzoekslab met de nieuwste digitaal forensische verantwoorde apparatuur.
  • Verder beschikken we over eigen trainingsruimtes voor onze opleidingen, met gekwalificeerde trainers.
  • Gedrevenheid, teamspirit en een klantgerichte focus.

 

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Bel ons op 085-4891250 of mail ons: loket@digitaleopsporing.nl.