Over ons

Over ons

Digitale Opsporing BV is een erkend particulier digitaal forensisch recherchebureau en cyber security specialist (POB 1182).

Wat digitaal forensisch onderzoek betreft bestaan onze diensten uit zowel internet recherche onderzoek in open en gesloten bronnen, inclusief het dark net, als het analyseren van sporen op digitale gegevensdragers. Denk hierbij aan een mobiele telefoon, iPad, laptop, pc en server. Hiervoor beschikken wij over de modernste apparatuur.

Wat cyber security betreft bestaan onze diensten uit het adviseren van management en het begeleiden van implementatie trajecten ten behoeve AVG/GDPR compliant werken en het inrichten van een Informatie Security Management Systeem (ISMS). Daarnaast verrichten wij technische audits, zoals phishing audits, netwerkscans, wifi-scans en firewall-scans.

Digitale Opsporing lost uw vraagstuk snel en integer op door het verzamelen, verwerken en nauwkeurig analyseren van digitale sporen en gegevens. Wij garanderen hierbij discretie en stellen de data binnen uw organisatie veilig.

Naast het onderzoeken, adviseren wij u over het voorkomen en bestrijden van cybercrime en mogelijke datalekken. Wij bieden u meerdere trainingen en opleidingen aan vanuit onze academie.

Digitale Opsporing  voorkomt en bestrijdt digitale criminaliteit. Wij geven u de inzichten die u nodig heeft en optimaliseren uw veiligheid!

Wat hebben wij in huis?

  • Jarenlange ervaring op het gebied van digitaal onderzoek, expertise op het gebied van cyber security.
  • Medewerkers van diverse achtergronden: gecertificeerde forensische professionals, (digitale) rechercheurs afkomstig van politie Nederland, IT en datasecurity specialisten, RE EDP auditors en kwaliteitsmanagers.
  • Een modern kantoor, uitgerust met een onderzoekslab met digitaal forensische verantwoorde apparatuur. Verder beschikken we over eigen trainingsruimtes voor onze opleidingen, met gekwalificeerde trainers.
  • Gedrevenheid, teamspirit en een klantgerichte focus.
  • Wij werken volledig volgens AVG richtlijnen.

 

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Bel ons op 085-4891250 of mail ons: loket@digitaleopsporing.nl.