Opleidingen

Zorgfraude detecteren met open bronnen


Zorgfraude detecteren met open bronnen

Doel

Zorgfraude staat vol in de media en hoog op de agenda bij de politiek. Maar hoe detecteer je deze fraude? Hoe doe je gericht internet onderzoek en wat heb je daarvoor nodig? Welke open bronnen zijn er te vinden? Zomaar een paar vragen waarop je antwoord krijgt tijdens deze interactieve dag.

Doelgroep

Deze workshop is gericht op iedereen die zorgfraude in zijn taakpakket heeft. Na het volgen van deze workshop zal het zoeken naar (en opsporen van) zorgfraude sneller en efficiënter plaatsvinden.

Inhoud

De training wordt verzorgd door Martin Lange en Judith Spanjers. Samen brengen zij de kennis, zoektechnieken en onderzoeksstrategieën over, benodigd voor het opsporen van zorgfraude.

Onderzoeksjournalist Judith Spanjers werkte 22 jaar voor Omroep Gelderland. Afgelopen zeven jaar deed Judith onderzoek naar zorgwinsten en zorgfraude. Ze is een echte specialist op dit gebied. Naar aanleiding van haar artikelen, waaronder bij Follow The Money, stelden de Kamerleden meer dan 250 Kamervragen.

Martin Lange is als docent van Digitale Opsporing BV thuis op het gebied van internet rechercheren/Open Sources Intelligence (OSINT).

Bent u benieuwd naar de ervaringen van de cursisten die u voorgingen? Kijk dan bij de reviews van deze interessante training!

LocatieNieuwegein
InschrijvingOpen inschrijving
NiveauIn overleg
Duur1 dag
Lesgeld€ 495,- excl. btw.
CertificaatEen uniek en persoonlijk certificaat van deelname


Direct inschrijven

Schrijf je in voor de open training:
Zorgfraude detecteren met open bronnen

13 april 2022

Vul onderstaande gegevens in:

Interesse? Neem direct contact met ons op.

of bel: 085 – 489 12 50Aanmelden nieuwsbriefScroll naar top