In deze training geven we accountants inzicht in de mogelijkheden om zonder vorderingen te rechercheren naar financiële bestedingen c.q. vermogen met behulp van het internet. Vervolgens is het doel om deze informatie verder te verwerken tot tactische informatie die te gebruiken is in onderzoek.

WWFT

Doel

Inzicht in de mogelijkheden om zonder vorderingen te rechercheren naar financiële bestedingen c.q. vermogen met behulp van het internet. Vervolgens is het doel om deze informatie verder te verwerken tot tactische informatie die te gebruiken is in onderzoek.

Inhoud

Les van een financieel digitaal expert over het effectief gebruiken van zoekmachines, onderzoek in online financiële bronnen, effectief zoeken binnen social media en commerciële databases. Daarnaast is er aandacht voor anonieme geldstromen op het internet, financieel rechercheren als strategie, cryptions (bitcoins), alternatieve valuta op het internet, underground banking en financiële stromen in het ‘deepweb’.

Voor meer informatie over deze training kunt u contact opnemen met ons opleidingssecretariaat via opleiding@digitaleopsporing.nl of telefonisch via 085-489 1250.

Locatie:
Digitale Opsporing (Horst) of Incompany
Inschrijving:
Incompany
Niveau:
In overleg
Duur:
2 - 4 dagdelen
Lesgeld:
In overleg

Interesse? Neem direct contact met ons op.

of bel: 085 – 489 12 50

Aanmelden nieuwsbrief