In deze training Internet Rechercheren hebben we extra aandacht voor de digitale forensisch component en uitgebreide casuïstiek. In dit kader worden deelnemers getraind in technieken die ze in staat stellen om, met behulp van openbare bronnen, te zoeken naar personen en bedrijven op het internet.

Internet Rechercheren (OSINT)

Internet Rechercheren+/Open Source Intelligence Training (OSINT)

Doel

Beheersen van technieken die deelnemers in staat stelt op het internet te zoeken naar personen en bedrijven, met behulp van openbare bronnen, zodat deze kennis en vaardigheden de deelnemers kan ondersteunen in de uitoefening van hun dagelijks werk.

Inhoud

De training Internet Rechercheren is vooral praktijkgericht en heeft in het eerste deel aandacht voor de vele zoekmogelijkheden van het internet, het opstellen van profielen van mensen en bedrijven en internet awareness. Tijdens het tweede deel wordt digitaal forensisch onderzoek verkend. Dit alles wordt vervolgens getoetst.

Voor meer informatie over deze training kunt u contact opnemen met ons opleidingssecretariaat via opleiding@digitaleopsporing.nl of telefonisch via 085-489 1250.

Locatie:
Digitale Opsporing (Horst) of Incompany
Inschrijving:
Incompany, Open inschrijving
Niveau:
In overleg
Duur:
2 dagen
Lesgeld:
Open: € 995,- excl. Btw
(Incompany: in overleg)
Accreditatie:
Nivre: 6 PE-punten

Interesse? Neem direct contact met ons op.

of bel: 085 – 489 12 50

Aanmelden nieuwsbrief