Opleidingen

Eendaagse Crypto & Criminaliteit in het cyberdomein

Eendaagse Crypto & Criminaliteit in het cyberdomein

De training wordt zowel op locatie als in een online trainingsvariant verzorgd. De trainingsvorm wordt hier rechts bij de verschillende data genoemd. –> –> –> –>

De online training wordt in een virtueel interactief leslokaal gegeven. De gebruikte online omgeving zorgt ervoor dat de leservaring van de online opleiding niet veel verschilt van het fysieke onderwijs. De docent en medecursisten zijn allen zichtbaar en u kunt live vragen stellen, dus niet alleen via chat.

Lees hier ons corona protocol, van toepassing op de opleidingen op onze locatie.

Doel
Tijdens de eendaagse opleiding Crypto & Criminaliteit in het cyberdomein worden deelnemers op de hoogte gebracht van de nieuwste cybertrends en op situational awareness in het cyberdomein. Wie misbruikt het cyberdomein? Hoe gebruiken criminelen de cryptovaluta? Wat zijn de nieuwste digitale financiële producten? En hoe “exploiten” criminele organisaties het cyberdomein?

Als onderzoeker ben je continu op het scherpst van de snede om bij te blijven met de nieuwste technologieën, modus operandi en trends. Of je nu onderzoek moet doen in de Blockchain, de waarde van de nieuwste NFT (non-fungible-token) moet kennen, de nieuwste cryptovaluta scam moet onderzoeken en of een transactieanalyse moet doen van een onbekende crypto exchange. Wij kunnen je op weg helpen met onderzoekstechnieken of met de kennisopbouw in je organisatie. Niet alleen de digitale techniek, maar ook het gedrag van mensen in de digitale wereld nemen wij hierin mee. Of het nou gaat om wegsluizen van geld, het verhullen of maskeren van geldstromen of hoe ransomware werkt. Wij staan paraat!

Doelgroep
Indien je te maken hebt met de volgende processen/onderwerpen kun je een opleiding volgen. KYC, CDD, digitale opsporing, algemene opsporing, cybercrime, WWFT, inkoopprocessen, partnerscans, SWOT analyses, screening, BIBOB, WMO, participatie, AWBZ, witwassen, AML, ondermijning.
Of ben je gewoon benieuwd wat deze technologieën voor jou als bedrijf kunnen betekenen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen en bespreken we de mogelijkheden.

Inhoud

Introductie
Blockchain
Cryptovaluta
Witwassen
De Criminele “Webwinkel”
Trends & Indicatoren

De eendaagse training wordt aangeboden op basis van inschrijving en of incompany. De training is gebouwd rondom casuïstiek/praktijkvoorbeelden, maar heeft ook een stevige theoretische basis. We werken met digitaal experts en ervaren onderzoekers.

De eendaagse training kan tevens in het Engels worden verzorgd.

InschrijvingIncompany, Open inschrijving
NiveauIn overleg
Lesgeld€ 495,–
CertificaatEen uniek en persoonlijk certificaat van deelname

Direct inschrijven

Schrijf je in voor de open training:
Eendaagse Crypto & Criminaliteit in het cyberdomein

11 mei 2022=VOLONLINE
2 juni 2022ONLINE
23 juni 2022ONLINE
6 september 2022ONLINE
20 september 2022Nieuwegein

Vul onderstaande gegevens in:

Incompany Training

Deze training kan ook bij u op locatie gegeven worden op een datum die u zelf wilt.
Hiervoor kunt u contact opnemen met ons opleidingssecretariaat via:
e-mail: opleiding@digitaleopsporing.nl
telefoon: 085-489 1250

Scroll naar top