Opleidingen

Waarom is training van belang?

De internettechnologie is continu in ontwikkeling. Om uw kennis op het gebied van digitaal forensisch onderzoek en cyber security actueel te houden, bieden wij een breed scala aan trainingen en opleidingen aan. Hiermee beperkt u de gevaren die het internet met zich meebrengt en weten u en uw medewerkers de kansen die er liggen optimaal te benutten.

Onze expertise ten aanzien van trainingen

De opleidingen die wij aanbieden worden altijd verzorgd door experts binnen het vakgebied. De experts beschikken over de gewenste didactische vaardigheden en maken gebruik van kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal. Naast onze standaard trainingen bieden we ook trainingen op maat aan. Hierbij kijken we samen met u naar de wensen en behoeften van uw organisatie en passen indien nodig het cursusmateriaal aan. Bij specifieke wensen denken we graag met u mee. Wij staan geregistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs).

Deskundig, ervaren
en integer

Wij zijn gespecialiseerd in internet onderzoek, cyber security en IT auditing.
Samen met u zorgen we ervoor dat uw organisatie een sterk verminderde kans heeft op imagoschade, boetes door de overheid of hoge herstelkosten als gevolg van cybercriminaliteit of het verkeerd verwerken van privacygevoelige gegevens. Wij toetsen en verbeteren uw informatiebeveiliging en besteden aandacht aan bewustwording.

Consultancy

Onze ervaren consultants bieden ondersteuning en hulp aan opdrachtgevers op het gebied van digitaal onderzoek, cybersecurity, IT vraagstukken en trainingen. Ons team beschikt over brede kennis en kunde en werken nauw samen met onze opdrachtgevers.

Digitale Opsporing BV is een erkend particulier digitaal forensisch recherchebureau en cyber security specialist, werkzaam onder POB nummer 1182. Digitale Opsporing BV voert recherche onderzoeken uit in opdracht van het bedrijfsleven, verzekeraars en financiële dienstverleners en adviseert organisaties op het gebied van digitale fraude en cyber security. Een particulier recherchebureau verwerkt veel persoonlijke gegevens waarvan de bescherming sinds de invoering van de AVG een nog hogere prioriteit heeft gekregen. Met het ISO/IEC 27001 certificaat hebben onze klanten de aantoonbare garantie dat wij hun gegevens op een professionele en juridisch verantwoorde wijze behandelen en beveiligen.
Wilt u weten wat onze consultants voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Welke opleidingen biedt Digitale Opsporing aan?

Digitale Opsporing biedt opleidingen op het gebied van digitaal onderzoek. Dat zijn de volgende:

Eendaagse OSINT Internet Rechercheren

1-daagse Open Source Intelligence Training/ Internet Rechercheren.

Wij trainen deelnemers in de basistechnieken van het zoeken naar personen en bedrijven op het internet met behulp van openbare bronnen.

Lees meer

Tweedaagse OSINT Internet Rechercheren

2-daagse Open Source Intelligence Training/Internet Rechercheren+

In deze training Internet Rechercheren hebben we extra aandacht voor de digitale forensisch component en uitgebreide casuïstiek. In dit kader worden deelnemers getraind in technieken die ze in staat stellen om, met behulp van openbare bronnen, te zoeken naar personen en bedrijven op het internet.

Lees meer

OSINT voor de advocatuur

Het gebruik van internet en ICT behoort tot het dagelijks werk van de praktijkjurist. Wat kun je allemaal met het zoeken naar informatie op internet en welke gevaren schuilen er in het gebruik van websites en online gaan?

Lees meer

Internet Rechercheren met iRC

Tijdens de training Internet Rechercheren met iRC worden de deelnemers opgeleid in het optimaal gebruik van iRC met de juiste zoektechnieken en strategieën.

Lees meer

Gebruikerstraining iRC

Tijdens deze 4 uur durende training maken we de deelnemers wegwijs in de iRC (internet Rechercheren in de Cloud) tool. Door gebruik van deze onderzoeksomgeving kunnen ze veilig, efficiënt en effectief aan de slag met het gebruik van internet als informatiebron.

Lees meer