Onderzoek

Onderzoek

Bij Digitale Opsporing wordt het “ouderwetse” recherchewerk gecombineerd met de nieuwste digitale technieken. Hierdoor beschikken onze medewerkers over een prima uitrusting en het juiste gereedschap om tot een optimaal resultaat te komen.

Uit onderzoek blijkt dat bij 90% van alle (particuliere) rechercheonderzoeken een digitale component aanwezig is. Daarom worden de werkzaamheden uitgevoerd door medewerkers met jarenlange recherche ervaring bij de politie en door specialistisch opgeleide ICT’ers. Een unieke en vakkundige combinatie dus.

De werkwijze en het onderzoek dat wij verrichten is zodanig opgezet dat aangetroffen sporen en/of bevindingen kunnen worden gebruikt als bewijsmateriaal in strafrechtelijke en civiele procedures. Het onderzoek wordt altijd samengevat in een deskundige rapportage.

Ook voor een gedegen internet, omgevings- en/of dossieronderzoek naar personen, bedrijven, organisaties en/of objecten bent u bij ons aan het juiste vakkundige adres.

Digitale Opsporing beschikt eveneens over een eigen forensisch onderzoeksbureau. Meer informatie hierover vindt u op onze partner website Forensic Tools.