24/7 Online reputatiemonitoring (SeekCure©)

Reputatie en vertrouwen. Dat zijn de vertrouwde hoekstenen waarop alle economische principes zijn gebaseerd. Dat gold vroeger, maar ook in het huidige internettijdperk waar we nu in leven. Met de snelheid van een muisklik gaat informatie de wereld over en worden transacties wereldwijd beklonken.

Internet heeft de wereld veel goeds gebracht. Het verbindt mensen, zorgt voor transparantie en maakt zakendoen eenvoudiger, sneller en efficiënter. Er is echter ook een kwalijke keerzijde. Enkele ongefundeerde zinnen kunnen worden overgenomen, een eigen leven gaan leiden en razendsnel uw zorgvuldig opgebouwde imago te grabbel gooien.

Snelheid

Snelheid van handelen is essentieel. Wanneer laster in de kiem wordt gesmoord, dan blijft uw schade beperkt. U kunt pas adequaat reageren als u weet wat, waar, waarom en door wie wordt verkondigd. Hoe sneller, hoe beter. Met dit doel is SeekCure© ontwikkeld. Een razendsnel, grondig en uitgebreid monitoring system dat het internet 24 uur per dag, 7 dagen in de week doorzoekt op mogelijk kwalijke woordkeuzes in combinatie met uw naam of merk.

Alarm

Als de alarmbellen letterlijk gaan rinkelen wanneer berichten escaleren dan melden we u dit direct. Periodiek, dit kan dagelijks of wekelijks, krijgt u een overzicht van de grondig beoordeelde en geanalyseerde meldingen.

Uw reputatie is gebaat bij een goede, onderbouwde reactie van een professional. Echter de snelheid waarmee dit gebeurt kan uw merk of goede naam maken of breken. Met SeekCure© geeft u uw professionals een effectieve tool om hun werk goed te doen.

AVG/GDPR

Data-analyse vergroot de pakkans en de effectiviteit van een (recherche) onderzoek, maar vanaf 26 mei 2018 geldt een Europese privacywet (AVG/GDPR) met daarin een verbod om personen geautomatiseerd te beoordelen of te profileren, als dat ingrijpende (rechts-) gevolgen voor hen heeft. Er wordt een uitzondering gemaakt als de gevonden data, na het aantreffen, handmatig wordt beoordeeld.

Bij SeekCure© wordt de informatie automatisch opgehaald uit internet en/of het darkweb. Indien het door ons gebruikte algoritme een melding kwalificeert als ‘hoog’ relevant, vindt er altijd een beoordeling plaats door een particulier rechercheur met PO vergunning. Voor het SeekCure© systeem is een DPIA (Data Protection Impact Assessment) opgemaakt.

Probeer 14 dagen het SeekCure© abonnement gratis en u bent overtuigd van de noodzaak van een professioneel monitoring system. Meer weten loket@digitaleopsporing.nl.

Interesse? Neem direct contact met ons op.

of bel: 085 – 489 12 50