Diensten

Reputatiemanagement

Wereldwijd deelt een groeiend aantal mensen meningen en ervaringen over bedrijven, organisaties, personen en producten via het internet. Dit gebeurt via zogenaamde social media zoals weblogs, forums, beoordelingsites en sociale netwerksites. Reputaties zijn hierdoor meer kwetsbaar geworden.

Om een goede reputatie te behouden of op te bouwen is het voor een bedrijf of organisatie van belang om het internet goed in de gaten te houden en in te spelen op online berichten die de reputatie kunnen beïnvloeden. Dit wordt online reputatiemanagement genoemd. Met de inzet van online reputatiemanagement is het mogelijk om een goede reputatie te bereiken of te behouden.

Het World Wide Web heeft het individuen mogelijk gemaakt om vrijelijk hun mening over uw bedrijf en organisatie te geven, zonder enige verantwoording. Het internet heeft de consument, bloggers, forums, maar ook gebruikers van web 2.0 applicaties zoals Twitter, een krachtige stem gegeven.

Bij Digitale Opsporing maken wij gebruik van online tracking software, genaamd SeekCure, die dagelijks een rapport genereert over de online reputatie van uw bedrijf of organisatie. U krijgt binnen 24 uur een waarschuwing indien uw reputatie online ter discussie wordt gesteld.

Meer weten? Bezoek www.Seekcure.nl of neem contact met ons op.