DE APPLICATIE

iRC is een beveiligde omgeving, waarmee u met uw persoonlijke inloggegevens verbinding maakt. Er hoeft geen software op uw eigen systeem geïnstalleerd of uitgevoerd te worden en u kunt vanuit elke gewenste locatie met diverse apparaten (laptop, pc) toegang krijgen tot het systeem. Met behulp van een door Digitale Opsporing op maat gemaakte browser bent u anoniem op internet en staan beproefde onderzoeksprogramma’s u ter beschikking. 

DE BASISFUNCTIONALITEIT

iRC heeft een overzichtelijke menustructuur en biedt een overzicht van de websites die belangrijk zijn bij internet onderzoek. De iRC Digipedia geeft u relevante informatie over deze bronnen en websites, maar ook over bijvoorbeeld de verschillende zoekstrategieën.

OSINT TOOLKIT (OTK)

Met de door Digitale Opsporing ontwikkelde ‘OSINT Toolkit’ (OTK) beschikt u over de meest geavanceerde toolkit voor internet onderzoek.

OTK blinkt daarnaast ook uit in veiligheid, doordat de data versleuteld wordt opgeslagen.

OTK bevat de o.a. de volgende onderdelen:

• Casemanagement

• Geautomatiseerd zoeken in open bronnen

• Geautomatiseerd zoeken in databases

• Zoeken op het dark web

• Logging van uw onderzoeksactiviteiten

ADD-ON FUNCTIONALITEITEN

Onze onderzoekers testen doorlopend de nieuwste innovaties op het gebied van OSINT. Alleen de beste en meest waardevolle add-ons worden aan de iRC-browser toegevoegd. Hierdoor wordt u

niet overspoeld met tientallen add-ons, maar bent u verzekerd van de meest geschikte add-ons op de markt, die tevens door Digitale Opsporing op hun veiligheid zijn getoetst. Naast de waardevolle add-ons van andere aanbieders, biedt Digitale Opsporing in OTK ook de zelf ontwikkelde OSynq add-on aan.

Scroll naar top