Actualiteit

Nieuws

Hoeveel een datalek je kost

Geplaatst op 13 juni 2017

Zo'n lek kan aardig in de papieren lopen, zeker als je alle gevolgen overziet.

De kosten van een datalek zijn altijd hoger dan je denkt. We geven hier aan welke overwegingen je moet maken en welke gevolgen je mee moet nemen in je schadeberekening.

Lees meer

Knowledge

Ransomware: wat wél en wat zeker niét doen!

Geplaatst op 16 mei 2017
Digitale Opsporing helpt bij het voorkomen & bestrijden van cybercrime, ook van ransomware (gijzelsoftware). Download onze gratis poster om te verspreiden binnen uw organisatie of bedrijf.

Lees meer

Knowledge

WanaCry ransomware

Geplaatst op 15 mei 2017
Afgelopen weekend werd het gevaar van ransomware meer dan duidelijk. De WanaCry aanval verspreidde zich razendsnel over de wereld. Met als gevolg een groot aantal slachtoffers. Het wachten nu is op een volgende aanval. Maar hoe kunt u nu voorkomen dat de systemen van uw bedrijf worden besmet of hoe kunt u de schade beperken?

Lees meer

Knowledge

Het is tijd voor de Digital Due Diligence Analyst

Geplaatst op 15 mei 2017
Bij een Due Diligence check in de boeken wordt er onderzoek gedaan naar de volledige bedrijfsstructuur van een relatie, haar bedrijfsactiviteiten, het bestuur en uiteindelijk de belanghebbende(n). Due Diligence betekent letterlijk vertaald 'verschuldigde zaken'. Het woord zegt het al. Wie bij een overname of fusie een ploegje accountants en juristen op bezoek krijgt, kan erop rekenen dat ze er alles aan zullen doen hun opdrachtgever voor onaangename verrassingen te behoeden. Het is hun taak om uit te zoeken of er na overname geen lijken uit de kast komen. Maar ook een grondig digitaal rechercheonderzoek is in deze tijd essentieel als men op het punt staat een belangrijke investeringsbeslissing te nemen, of een bedrijf of activiteit wenst te acquireren.

Lees meer

Knowledge

Uw bedrijf al klaar voor de General Data Protection Regulation (GDPR)

Geplaatst op 10 april 2017
De Europese Data Protectie wetgeving: Over iets meer dan een jaar zullen veel bedrijven en organisaties klaar moeten zijn voor deze nieuwe wetgeving. In mei 2018 mogen bedrijven alleen nog onder strikte voorwaarden persoonlijke informatie verzamelen en bewaren. Iedereen die zich niet aan deze strikte voorwaarden houdt is strafbaar.

Lees meer

Nieuws

Digitale Opsporing B.V. & Com-Connect B.V. keren terug naar Horst.

Geplaatst op 16 maart 2017
Digitale Opsporing B.V. en Com-Connect B.V. keren na een verblijf van 5 jaar in Sevenum terug naar Horst. In samenwerking met Zegers Bouw Horst is het voormalige pand van Kleeven Control, aan de Nijverheidsstraat , aangekocht. In het jaar van het 10-jarig bestaan van de bedrijven zal men na een grondige renovatie vanaf begin juni volledig operationeel zijn op het nieuwe adres.

Lees meer

Knowledge

Een onbekend 06 nummer: probeer het eens op te zoeken via Facebook

Geplaatst op 23 februari 2017
Veel Nederlanders weten niet dat zij via hun telefoonnummer vindbaar zijn op Facebook. Ook als je hebt opgegeven dat je telefoonnummer niet op je profiel getoond mag worden, staat de optie dat iedereen je via dit nummer kan opzoeken wel standaard aan. Zo zet je het uit.

Lees meer